mięso z sarnykrzyżówka

HasłoOkreślenie hasła
SARNINAmięso z sarny
sarninapieczeń z sarny
jeleninamięso z łani
baraninamięso z jagnięcia
łosinamięso z klępy
jagnięcinamięso z jagniąt
karkówkamięso z górnicy
baraninamięso z owcy
pieczystemięso z rusztu
koninamięso z siwka
golonkamięso z cholesterolem
wołowinamięso z krowy
gęsinamięso z bernikli
koninamięso z kasztanów
KONINAmięso z kasztana
RĄBANKAmięso z jatki
koninamięso z konia
rąbankamięso porąbane z kośćmi
antrykotmięso z górki cielęcej
antrykotmięso z tuszy wołowej
karkówkamięso z karku wieprzowego
schabmięso z półtuszy wieprzowej
GĘSINAmięso z ptactwa domowego
ANTRYKOTmięso wołowe z części grzbietowej
DZICZYZNAmięso z zająca lub dzika
mostekmięso łącznie z kośćmi żebrowymi
karczekmięso z części karkowej zwierzecia
szpondermięso z przedniej ćwierćtuszy wołowej
nerkówkamięso cielęce wraz z nerką
podgardlemięso z przedniej części szyi
antrykotmięso z międzyżebrowej części tuszy
łosinamięso z ssaka z łopatami
mięsnyzawierający mięso; przyrządzony z mięsa
combermięso z części lędźwiowo-krzyżowej
BOCZEKkrojony do jajecznicy- mięso z tłuszczem
krzyżowamięso wołowe z okolicy kości krzyżowej
ROSTBEFmięso z lędźwiowej (tylnej) części wołu
karkówkamięso z kością z odcinka szyjnego
pierśmięso z przedniej części tułowia drobiu
kablionświeże, nie solone mięso z dorsza