półsurowa pieczeń z mięsa wołowegokrzyżówka

HasłoOkreślenie hasła
rostbefpółsurowa pieczeń z mięsa wołowego
stekkotlet z mięsa wołowego
HAMBURGERokrągły kotlet z mielonego mięsa wołowego
serwolatkakiełbasa z mięsa wołowego i boczku
rostbefrodzaj pieczeni przyrządzanej z mięsa wołowego
SZPONDERczęść mięsa wołowego (z grzbietu za łopatką)
czewapcziczibałkańskie kotleciki z mielonego dwukrotnie mięsa wołowego
Carpacciodanie kuchni włoskiej z surowego mięsa wołowego
ROZBRATELczęść mięsa wołowego z grzbietu za łopatką
szponderfragment mięsa wołowego z grzbietu z łopatką
rozbratelbity kotlet z miesa wołowego smażony z cebulką
befsztykkawałek mięsa wołowego zwykle z polędwicy lub rostbefu
szponderczęść mięsa wołowego, zwykle z grzbietu za łopatką
rumsztykpotrawa z mięsa wołowego smażona lub duszona z cebulą
serwolatkawędzona kiełbasa wyrabiana z drobno siekanego mięsa wołowego i boczku
rumsztykpotrawa z mięsa wołowego z cebulą, podawana w stanie półsurowym
SZTUFADApotrawa z mięsa wołowego bez kości, naszpikowanego słoniną (obsmażana i duszona)