Hasło | Określenie hasła |
---|---|
niwa | ser z mleka krowiego i owczego, podpuszczkowy, dojrzewający, produkowany na Słowacji i w Czechach |
aragatski | ser podpuszczkowy, twardy o ostrym smaku z mleka owczego z dodatkiem krowiego produkowany na Kaukazie |
fontina | ser dojrzewający, podpuszczkowy produkowany z mleka krowiego głównie we Włoszech |
fontal | ser podpuszczkowy z mleka krowiego produkowany we Francji i Włoszech |
ser z mleka krowiego i owczego podpuszczkowy dojrzewający produkowany na słowacji i w czechach
Hasła 4, 6, 7, 9 literowe- ser z mleka krowiego i owczego podpuszczkowy dojrzewający produkowany na słowacji i w czechach na 4 litery
- ser z mleka krowiego i owczego podpuszczkowy dojrzewający produkowany na słowacji i w czechach na 6 liter
- ser z mleka krowiego i owczego podpuszczkowy dojrzewający produkowany na słowacji i w czechach na 7 liter
- ser z mleka krowiego i owczego podpuszczkowy dojrzewający produkowany na słowacji i w czechach na 9 liter